menmflorida.reismee.nl

Van Chrystal River naar Clearwater

Vanmorgen vroeg uit de veren om te gaan kajakken met de mannatees. Dit viel een beetje tegen. Buiten een grote schildpad en springende vissen was er geen levend wezen onder water te bespeuren. 

Wat wel echt mooi was om te zien waren the tree sisters. Mooie natuur. Na dit bezocht te hebben zijn de snel richting clearwater gereden. Men vertelde ons gisteren dat dit het mooiste strand in de omstreek was dus gaan we dit zeker een bezoekje brengen. Daarna gaan we verder naar the pier onze avond doorbrengen. 

Eerst ons naar het hotel gaan omkleden waar een jonge kerel de koffers direct van ons overnam. Toffe daad van die kerel .

Wat een drukte was dat aan de pier  nergens een plaatsje te vinden dus ikke mijn kaart laten zien en jaja we kregen direct een plaatsje tegen het strand en we hoefden geen parkeergeld te betalen. We zijn even een duik gaan nemen in het warme water en een beetje gerust op het strand . De pier was mooi maar niet te vergelijken met die prachtige pier in san fransisco . Geen kraampjes op de pier en als je tot op het einde wou wandelen vroeger ze doodleuk een toegangstick√©t van 8 $ per persoon. Beetje zwaar overdreven om 100 meter verder op de pier te mogen gaan.

Nog beetje gaan terrassen aan het strand en dan was het dagje weer om  

Grts


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!